Capture

Одржано второто пленарно заседание
на Мрежата на младински банки Македонија

WEB

Водич за младински банки во Северна Македонија

456
Основна студија за младинска вработеност
во Република Северна Македонија
Capture

Како до младински концепт на Младински банки ?

57908880_2263173980587399_6798622553108643840_n

Средба помеѓу претставници на Младиинфо Интернационал,
Интеркултура и општина Бутел

novo__22

Координативна средба помеѓу Инова Лаб и Младински
Совет Прилеп

LEPicture1
DES20150512 101806

ПАРТНЕРИ

*Оваа веб страница е овозможена со поддршка од американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД) во рамките на проектот на УСАИД за Граѓанско учество во Македонија. Содржината е одговорност на Асоцијацијата за едукација Младиинфо Интернационал и не ги изразува ставовите на УСАИД или Владата на Соединетите Американски Држави.